APRESKI.TVAPRESKI.TV


LOADING

LOADING

DUTCHWEEK GERLOS 2019

Na een geweldig succesvolle tweede editie zal er ook in 2019 een Dutchweek Gerlos worden georganiseerd! De goede sfeer, stijlvolle feesten, geweldige artiesten, het gezellige dorp, moderne liften en schitterende pistes maken dit event geschikt voor de echte winstersporterliefhebbers die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.
De derde editie van Dutchweek Gerlos vindt plaats van woensdag 27 tot en met zondag 31 maart 2019. Boek snel, want dit evenement wil je echt niet missen!
Dutchweek Gerlos, een end-of-season event met Nederlandse DJ’s en artiesten van internationale allure! Geweldig skigebied met te gekke feesten, daar moet je bij zijn!
Wim
De derde editie Dutchweek Gerlos vindt plaats van woensdag 27 maart tot zondag 31 maart 2019. De nieuwe skilift Dorfbahn Gerlos samen met de Isskogelbahn zorgen ervoor dat de super gave feesten goed bereikbaar zijn en zo beschik je ook over nog meer wintersportmogelijkheden! Na een heerlijke dag op de piste kun je lekker aansluiten bij de snowparty op de berg, hippe house hits zullen je vanzelf de weg wijzen. Afdalend kan de Tiroler Apres-Ski niet ontbreken natuurlijk. Voor de wintersporters die niet moe te krijgen zijn gaan de feesten nog door tot in de vroege uurtjes, waarbij we kunnen verklappen dat een geweldige saxofonist wederom daar niet aan mag ontbreken, zwoele sax-klanken met vette beats maken de nachten extra lang. 

THE VIDEO

AFTERMOVIE DUTCHWEEK GERLOS 2018

ARRANGEMENTEN

Boek bij Summit Travel, Wens Business Events, Matz Travel, SunWeb, Bizz Travel, G2 reizen of SnowPlanners je reis naar Dutchweek Gerlos en zorg dat je toegang krijgt tot alle feesten tijdens het event!

Eigen reis al geboekt?

Koop dan je event bandje via de knop rechts!